Dortmund bevestigt slechte nieuws: ''Batshuayi voor de rest van het seizoen out''

Dortmund bevestigt slechte nieuws: ''Batshuayi voor de rest van het seizoen out''

Gepubliceerd: maandag 16 april 2018 om 16:04ma 16-04-2018 om 16:04

Michy Batshuayi komt waarschijnlijk de rest van het seizoen niet meer in actie voor Borussia Dortmund. Dat maakte de Duitse topclub bekend via Twitter. Batshuayi zou nog wel hoop mogen koesteren op deelname aan het WK

Batshuayi werd sinds 31 januari door Chelsea verhuurd aan Dortmund en was met negen treffers en veertien optredens ijzersterk bezig. Dortmund, dat vierde staat, had onze landgenoot in de resterende vier competitiematchen dus goed kunnen gebruiken in de race voor een rechtstreeks Champions League-ticket. Een blessure die Batsman opliep in de verloren streekderby tegen Schalke 04 (2-0) gooit helaas dus roet in het eten.

Trainer Peter Stöger vreesde al de enkelblessure Batshuayi enige tijd aan de kant zou gaan houden en zijn vermoedens werden na onderzoek bevestigd. Die Borussen verwachten dit seizoen geen beroep meer op Batshuayi te kunnen doen. Volgens de club is het echter wel mogelijk dat de spits op tijd fit is om voor de Rode Duivels uit te komen op het WK. Maar het zal voor Batshuayi dus een race tegen de klok worden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws