'Serviër interesseert Club Brugge erg, ook Italianen en Duitsers op de loer'

'Serviër interesseert Club Brugge erg, ook Italianen en Duitsers op de loer'

31-03-2018 12:06

Club Brugge heeft haar liefde voor Darko Lazovic nog niet laten bekoelen. De Serviër stond in de wintermercato al in de belangstelling van de West-Vlamingen, maar tot een transfer kwam het toen niet. In de zomer is Lazovic opnieuw een optie, al liggen er kapers op de kust.

Lazovic is een 27-jarige middenvelder die uitkomt voor Genoa FC, het huidige nummer dertien in de Serie A. Daar pendelt hij wat tussen basisplaats en bankzitterstatuut: acht keer mocht de viervoudige international aan de aftrap verschijnen voor de Italiaanse middenmoter. Hoewel zijn contract nog tot 2020 loopt, behoort een transfer dus tot de mogelijkheden.

Club staat alvast op de eerste rij om Lazovic over te nemen. Met FC Torino en Hannover 96 krijgt het echter twee te duchten concurrenten uit topcompetities, weet Sport Mediaset. De Italiaanse bron verwacht dat die drie teams het onder elkaar zullen uitvechten komende zomer. Voor zijn periode in de laars voetbalde Lazovic, die vooral offensief uit de voeten kan, jarenlang bij Rode Ster Belgrado.