Beelden die Anderlecht-fans deugd zullen doen: Najar terug op het trainingsveld

Beelden die Anderlecht-fans deugd zullen doen: Najar terug op het trainingsveld

27-03-2018 16:58
2

Andy Najar heeft een nieuwe stap vooruit gezet in zijn herstelperiode. De Hondurees van Anderlecht stond dinsdag na maandenlange activiteit voor het eerst weer met zijn ploegmaats op het trainingsveld.

''Training zonder de meeste internationals, maar met Andy Najar'', zo kondigde paars-wit de blije boodschap aan op Twitter. Najar maakt immers een zeer zwaar en ongelukkig seizoen door. Hij miste de start van het seizoen door een bovenbeenblessure, maar in september ging het al bij zijn tweede optreden weer mis. De flankspeler liep op 12 september in de Champions League-match tegen Bayern München (3-0 nederlaag) al vroeg in wedstrijd een kwetsuur aan zijn hamstring op. En sindsdien stond hij langs de zijlijn.

Najar kreeg in december overigens te maken met een zware terugval. Hij maakte op 18 december zijn opwachting bij de beloften, toen hij na amper tien minuten weer moest worden gewisseld. Na testen werd besloten dat een operatie de beste oplossing was om het probleem aan de hamstring te verhelpen. Najar traint drie maanden later weer met zijn ploegmakkers en zou mogelijk nog in actie kunnen komen tijdens Play-Off 1.