'United vreest nu al voor Sánchez: ploeggenoten uiten kritiek op Chileen'

'United vreest nu al voor Sánchez: ploeggenoten uiten kritiek op Chileen'

23-03-2018 09:20
2

Manchester United heeft de handen vol aan Alexis Sánchez. De Chileen is weinig geliefd bij zijn teamgenoten, die hem tijdens de rust van het Champions League-duel met Sevilla flink aanpakten.

Ze waren niet tevreden over het meeverdedigen van Sánchez, alsmede zijn arbeidsethos in het algemeen. Dat meldt The Sun. Volgens de boulevardkrant was de 29-jarige aanvaller allerminst onder de indruk van de kritiek en haalde hij slechts zijn schouders op. Ook een week eerder, tijdens het duel met Crystal Palace, zorgde Sánchez al voor frustratie bij zijn medespelers.

Manchester United heeft er nu al een hard hoofd in dat Sánchez, die zo'n 580.000 euro per week verdient, zich nog gaat aanpassen op Old Trafford. The Red Devils waren op de hoogte van het feit dat de Chileen bij Arsenal een status aparte genoot, maar hadden er vertrouwen in dat ze dat konden veranderen. Ze wilden hem koste wat kost uit de handen van Manchester City houden.

Naast het veld zorgde Sánchez dus ook bij Arsenal al voor de nodige problemen. Zo kwam het voor dat hij te laat op de training verscheen, omdat hij zijn beroemde honden Atom en Humber nog moest uitlaten. De aanvaller ging zijn eigen weg en deed weinig moeite om vrienden te maken in de kleedkamer. Dat verhaal herhaalt zich nu bij United.