'Ibrahimovic verlaat Manchester United, Zweed gaat voor nieuw avontuur'

'Ibrahimovic verlaat Manchester United, Zweed gaat voor nieuw avontuur'

Gepubliceerd: donderdag 22 maart 2018 om 14:25do 22-03-2018 om 14:25

Zlatan Ibrahimovic heeft zijn laatste duel voor Manchester United mogelijk reeds gespeeld. ESPN heeft vernomen dat de Zweedse spits op het punt staat om aan de slag te gaan in de Major League Soccer. 

De kans bestaat dat Ibrahimovic (36) zelfs al deze week zijn transfer naar LA Galaxy wereldkundig maakt. De geruchten over een mogelijke overstap van de vedette naar de Verenigde Staten gaan al langer. 

Dit kalenderjaar heeft Ibrahimovic nog geen minuut gespeeld voor United. Eind december kwam de oud-speler van onder meer Ajax, Juventus, FC Barcelona, AC Milan en Paris Saint-Germain voor de laatste keer in actie. Het lijkt erop dat Ibrahimovic té snel zijn rentree heeft gemaakt nadat hij een jaar geleden een zware knieblessure opliep. Sowieso lijkt de Zweed niet voor te komen in de plannen van manager José Mourinho.

Over vier maanden loopt het contract van Ibrahimovic op Old Trafford af. ESPN heeft uit betrouwbare bronnen vernomen dat de aanvaller al eerder afscheid zal nemen. Mourinho zou Ibrahimovic hebben laten weten dat hij per direct naar Los Angeles mag verkassen. 

Plaats een reactie

MoCa +265
donderdag 22 maart 2018 om 21:29
Allez Coucke, haalt ne keer je portemonné boven, zo'n goede occasie lopen er nie veel rond !!!!!!!!!!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws