België heeft de beste selectie. Zij kunnen wereldkampioen worden

  "België heeft de beste selectie. Zij kunnen wereldkampioen worden"

  woensdag 21 maart 2018 om 21:09

  Nederland gaat niet naar het WK, maar onze noorderburen duimen (stiekem) toch voor onze Rode Duivels. Zij geloven dat onze nationale ploeg een kans maakt op de WK-titel. Willem van Hanegem is één van die believers.

  "België heeft de beste selectie. Zij kunnen wereldkampioen worden",geeft hij aan in Sport/Voetbalmagazine. "Maar schrijf met grote letters op: luister alsjeblieft niet naar de trainer. Meen ik. Die gasten moeten het lekker zelf regelen onderling. Dan geef je mekaar ook verantwoordelijkheid."

  Volgens hem moet er dan ook meer verantwoordelijkheid komen bij de spelers. "Als je die spelers de ruimte geeft om het onderling te bespreken met elkaar, met de héle selectie, dan komen zij er samen wel uit", zegt hij.

  Nederland gaat niet naar het WK, maar onze noorderburen duimen (stiekem) toch voor onze Rode Duivels. Zij geloven dat onze nationale ploeg een kans maakt op de WK-titel. Willem van Hanegem is één van die believers."Hoe wil je spelen? Wie speelt er op welke positie in zijn kracht? En zorg dat je van elkaar weet wie wat doet. Als zij dáár uitkomen, dán wordt het een team. Dan kan België wereldkampioen worden. Ondanks de trainer", aldus Van Hanegem.

  Lees meer over:Rode Duivels

  Plaats een reactie

  woensdag 21 maart 2018 om 21:41
  Groot gelijk, de manager staat meestal altijd in de weg, kijk naar Utd & Chelsea. Negeren die handel.
  Vind ik leuk
  woensdag 21 maart 2018 om 21:50
  Belgie heeft een knappe selectie,
  Maar ik betwijfel of ze het zullen halen van (op papier mindere ploegen) maar tactisch wel betere ploegen, als Belgie wereldkampioen wilt worden zal het zijn manier van voetbal spelen moeten aanpassen! Ik gun het ze wel alleen betwijfel ik of het mogelijk is...
  Vind ik leuk
  woensdag 21 maart 2018 om 22:24
  Vandaag worden ze wereld kampioen.. volgend jaar geraakt nog niet door kwalificatie.. die media en zogezegde kenners, zouden beter zwijgen. Zodat iedereen naar het toernooi kan groeien.. niet de beste wint toernooi, wel degene die het meeste geluk heeft.
  Vind ik leuk
  donderdag 29 maart 2018 om 18:41
  Jaja, de Duitsers, Brazilianen en Spanjaarden hebben wel veel geluk... zeveraar. Je moet vertrekken naar het WK met de intentie die te winnen, te geloven dat alle ploegen die beker willen stelen van jouw ploeg, dat jij degene bent die de beker naar huis moet nemen. Zo zijn de Duitsers en Brazilianen mentaal. Als je bang op het veld staat mag je het vergeten. Als je direct achteruit begint te passen mag je het ook vergeten.
  Vind ik leuk
  FcRazor +777
  woensdag 21 maart 2018 om 23:24
  Er zijn er echter die vooral mentaal een probleem hebben wanneer ze voor hun land spelen. Goede selectie, absoluut. Een goed team dat voor mekaar zou sterven op het veld, helaas niet... zo oogt het toch voor mij
  Vind ik leuk
  Wolf1986 +1353
  donderdag 22 maart 2018 om 05:48
  Ik denk dat puur kwalitatief we altijd in de halve finale moeten zitten. Zonder te kijken naar het programma dan wel. Kijken naar het programma moet er toch wel een beetje geluk bij zitten. Om door de kwartfinale te geraken, maar zeker niet onmogelijk
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  "België heeft de beste selectie. Zij kunnen wereldkampioen worden"