De verwachte elf: Clement kiest voor revanche, Standard hoopt op goede Carcela

De verwachte elf: Clement kiest voor revanche, Standard hoopt op goede Carcela

17-03-2018 08:51
1

KRC Genk neemt het zaterdagavond op de Heizel op tegen Standard in de finale voor de Croky Cup. Voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd in de strijd om Europees voetbal. Dit zijn de verwachte opstellingen.

Bij Genk lijkt Clement toch enkele opvallende keuzes te gaan maken. Zo denkt Het Belang van Limburg dat Bojan Nastic op links de voorkeur zou krijgen op Jere Uronen.

In het centrum krijgen we de verwachte namen, maar er is nog twijfel over de flankaanvaller. Dieumerci Ndongala zou mogen spelen tegen zijn ex-club, terwijl Thomas Buffel voor wat extra ervaring moet zorgen. Nikolaos Karelis moet aan doelpunten helpen.

Bij Standard is het niet Guillermo Ochoa, maar Jean-François Gillet die in doel mag staan. Laifis is geschorst voor de finale, waardoor Koutroubis aan de wedstrijd begint. Collins Fai zou de voorkeur krijgen op Pocognoli.

Op het middenveld is Agbo er ook niet bij door een schorsing, waardoor Cimirot aan de wedstrijd mag beginnen. Het drietal Edmilson, Carcela en Mpoku moet voor de creativiteit gaan zorgen, waar spits Emond kan van profiteren.

De verwachte basisploegen
Vukovic; Mata, Aidoo, Colley, Nastic; Seck, Malinovskyi, Pozuelo; Buffel, Karelis, Ndongala
Gillet; Cavanda, Luyindama, Koutroubis, Fai; Cimirot, Marin, Edmilson, Mpoku, Carcela; Emond.