'Chinese club loost topschutters en maakt weg vrij voor komst van Carrasco'

  'Chinese club loost topschutters en maakt weg vrij voor komst van Carrasco'

  Gepubliceerd: zondag 25 februari 2018 om 11:15zo 25-02-2018 om 11:15

  De tekenen dat Yannick Carrasco op korte termijn naar China trekt, worden met de dag groter. Dalian Yifang heeft inmiddels al maatregelen op de komst van de Rode Duivel mogelijk te maken.

  Elke Chinese ploeg mag maximaal drie buitenlanders in de selectie hebben. Dalian Yifang nam eerder deze maand de Portugeze international José Fonte over van het Engelse West Ham United. Het aantal niet-Chinezen kwam daarmee op vier. Volgens de Spaanse sportkrant Marca heeft de clubleiding daar wat aan gedaan.

  Naar verluidt heeft de promovendus per direct afscheid genomen van de Zimbabwaan Nyasha Mushekwi en de Fransman Yannick Boli, die beide nochtans goed waren voor zestien treffers. Het tweetal moet echter wijken om plaats vrij te maken voor Carrasco, die zich mag verheugen op een duizelingwekkend salaris.

  Carrasco krijgt mogelijk het gezelschap van Atletico-ploegmaat Fernando Torres. Beide clubs zijn in handen van de steenrijke Wanda Groep en Torres staat hoog op de verlanglijst. Als ook de Spanjaard naar China komt, wordt de Kroaat Mate Males bedankt voor bewezen diensten om aan de regels van de bond te voldoen.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws