'Voormalige Genkenaar mag dromen van megatransfer naar Real Madrid'

'Voormalige Genkenaar mag dromen van megatransfer naar Real Madrid'

24-02-2018 11:34
1

Van Racing Genk naar Lazio Roma en vervolgens de stap maken naar Real Madrid. Het zou wel eens het carrièrepad van Sergej Milinkovic-Savic kunnen zijn.

Het Spaanse Marca schrijft zaterdag immers dat Real de pijlen gericht op de Serviër. De tweevoudig international wordt volgende week 23 en is nu al een aantal seizoenen een van de beste middenvelders van de Serie A. Real is mede geïnteresseerd in hem omdat hij veelzijdig is, hij het middenveld kan laten aansluiten op de aanval en fysiek sterk is.

De peperdure ploeggenoot van Jordan Lukaku geniet ook interesse uit de Premier League. In Engeland zijn Chelsea, Arsenal, Liverpool en Manchester United geïnteresseerd, aldus de sportkrant.

Milinkovic-Savic arriveerde in 2014 bij Racing Genk, dat één miljoen euro betaalde aan het Servische Vojvodina. Genk kon slechts één seizoen (24 duels, vijf goals) genieten van zijn overduidelijke kwaliteiten. Milinkovic-Savic veroverde met zijn vaderland de wereldtitel op het WK U20 en werd derde in de verkiezing van beste speler van het tornooi. Lazio Roma was overtuigd en nam hem voor liefst 18 miljoen euro over van Genk. Deze zomer lonkt een megastap naar Spanje of Engeland.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie