'Anderlecht lonkt naar sterkhouder uit de Jupiler Pro League'

'Anderlecht lonkt naar sterkhouder uit de Jupiler Pro League'

Gepubliceerd: vrijdag 23 februari 2018 om 09:45vr 23-02-2018 om 09:45

RSC Anderlecht speurt nu al volop naar versterking voor volgend seizoen. Zo zal paars-wit een poging doen om Matz Sels definitief binnen te halen. Verder lonkt het ook naar aanvallende versterking. Die versterking kan misschien wel van Liverpool komen.

La Capitale meldt dat Anderlecht Taiwo Awoniyi op de radar heeft staan. De Nigeriaan speelt momenteel op huurbasis voor Moeskroen, waar hij al heel wat indruk maakte. Met zes doelpunten en vijf assists heeft hij een groot aandeel in de redding van Les Hurlus. Komend weekend mag de flankaanvaller zich bewijzen in het Astridpark.

Volgens de Nigeriaan zelf volgt RSCA hem al enkele jaren. "Ik hoorde dat Anderlecht mij vroeger in Nigeria al volgde, maar daar heb ik nooit bevestiging van gekregen", gaat hij verder.

Als landgenoot kent Awoniyi de geblesseerde Henry Onyekuru goed. "Ik hoop dat hij snel weer fit zal zijn. Het is een geweldige speler en zeer belangrijk voor Nigeria. Of ik mee zal gaan naar het WK? Ik weet niet of de bondscoach mij zal oproepen voor de komende vriendschappelijke interlands", besluit de spits.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws