Chevalier kroont zich opnieuw tot reddende engel bij KV Kortrijk

17-02-2018 21:44

Sporting Lokeren heeft op Daknam een zure nederlaag geleden tegen KV Kortrijk. Teddy Chevalier was voor de zoveelste keer de beul van dienst.

Lokeren begon het best aan de wedstrijd en kreeg ook de beste kans in de eerste helft. De debuterende Marecek raakte meteen de lat. Aan de overkant kon Perbet even later scoren, maar hij werd terecht afgevlagd voor buitenspel. Op het halfuur maakte Verboom nog hands, maar ref Lardot vond het een aangeschoten bal. Na een gelijkopgaande eerste helft was het 0-0 bij de rust.

In de tweede helft nam de thuisploeg het initiatief en vroegen ze ook om een strafschop. Nu was het Kagelmacher die beticht werd van hands, maar hij leek de bal met de knie te raken. Meteen daarna kon KV Kortrijk op een messcherpe counter scoren. Ajagun trapte een perfecte pass naar Chevalier, en die werkte beheerst af. Kortrijk pakt zo een zuinige zege op Lokeren en vergroot zijn kansen op Play-Off 1.