Vanhaezebrouck wil recept van AA Gent proberen: Doen we normaal altijd

Vanhaezebrouck wil recept van AA Gent proberen: "Doen we normaal altijd"

Gepubliceerd: vrijdag 16 februari 2018 om 14:30vr 16-02-2018 om 14:30

Hein Vanhaezebrouck moet dringend zoeken naar een oplossing bij Anderlecht, want het vertrouwen van zijn groep staat op nul. Normaal gezien is een team smeden een sterk punt van Hein Vanhaezebrouck, die meer kameraadschap wil zien in zijn elftal.

Vanhaezebrouck ziet nog te veel los zand in het team. "Meer solidariteit onderling zou goed zijn. Versta me niet verkeerd: er is geen miserie of verdeeldheid, maar de banden kunnen nauwer. Iéts meer vrienden zijn", zo staat te lezen in Het Laatste Nieuws.

Met AA Gent ging Vanhaezebrouck altijd naar de Ardennen voor een teambuilding. Dat wil hij ook met paars-wit. "Ik ben voorstander om een extra dimensie te creëren naast het voetbal. Daarom ga ik normaal voor de seizoensstart altijd naar de Ardennen op teambuilding. Daar leren de spelers mekaar door en door kennen en integreer je makkelijk de nieuwkomers, maar ik ben pas in oktober gearriveerd. En in januari kon het niet: dan heb je in de Ardennen ski's nodig."

Vanhaezebrouck probeerde al iets vergelijkbaars op stage in Spanje, maar echt een groot succes was dat niet. "We hebben het gedaan, maar er was veel scepsis - dat zou niet mogen. De komende weken komt er een vervolg. We zullen zien hoe."

Plaats een reactie

VeeDeeVee +17609
vrijdag 16 februari 2018 om 14:40
Heeft die al dik spijt dat hij bij Gent vertrokken is..
Vind ik leuk
Sweatisglory +1021
vrijdag 16 februari 2018 om 15:01
Hij en zijn vriendje Bayat hebben er zorg voor gedragen dat hij een deur kreeg om te vertrekken en ene Herman had daar duidelijk ook oren naar.
Wie zeker geen spijt heeft zijn de AAG supporters die hun ogen zijn ondertussen ook wel geopend en wat Yves Vanderhaege daar presteert daar kan je alleen maar respect voor hebben.
Wie er ook geen spijt heeft zijn Club supporters die in Gent of het Gentse wonen. Nu er een trainer is die de woorden Club of Brugge enkel maar laat vallen wanneer AAG tegen Club moet spelen en niet in zowat elk interview, is de omgang terug genormaliseerd. Het steken naar elkaar is terug en we kunnen samen terug pinten drinken en op een beschaafde manier over voetbal praten.
Ik hoop dat Hein nog lang trainer van rsca blijft.
Vind ik leuk
Makke53 +369
vrijdag 16 februari 2018 om 15:47
Teambuilding? Ge moet eerst een team hebben Hein en dan kunde builden. Alle begin is moeilijk.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws