OFFICIEEL: Belgische club ziet na wintermercato alsnog verdediger vertrekken

OFFICIEEL: Belgische club ziet na wintermercato alsnog verdediger vertrekken

Gepubliceerd: vrijdag 16 februari 2018 om 07:15vr 16-02-2018 om 07:15

Mario Ticinovic keert volgens Het Laatste Nieuws terug naar zijn thuisland Kroatië. Hij wordt door Sporting Lokeren verhuurd aan zijn ex-club Hajduk Split. De Kroatische topclub heeft ook een aankoopoptie voor de rechtsachter

Ticinovic arriveerde in de zomer van 2015 bij de Waaslanders, na een periode van drie jaar bij het Deense FC Nordsjaelland. Hij werd meteen een basisspeler op Daknam, maar de laatste weken zat hij niet meer in de selectie van trainer Peter Maes.

Zijn jeugdliefde Hajduk Split gooit hem volgens Het Laatste Nieuws een reddingsboei. Hij keert op huurbasis terug naar zijn thuis, maar Hajduk heeft ook een aankoopoptie. Ticinovic speelde 75 wedstrijden in het shirt van Lokeren. Daarin scoorde hij één keer.

UPDATE 07u15: De transfer van Ticinovic is officieel. Op zijn clubwebsite kondigt Lokeren het vertrek van de Kroaat aan. 'Donderdagavond werd een overeenkomst bereikt waarbij Mario Ticinovic (26) vanaf nu tot eind juni speler wordt van Hadjuk Split. Hij kreeg er zijn jeugdopleiding en speelde er de eerste vier jaar van zijn carrière. Mario Ticinovic kwam in juli 2015 naar Sporting Lokeren en tekende destijds een overeenkomst tot 2019. Bij Hadjuk Split hoopt de Kroatische speler meer speelgelegenheid te vinden', klinkt het.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws