'Belgische topclub wil publiekslieveling Club van de Brugse bank halen'

'Belgische topclub wil publiekslieveling Club van de Brugse bank halen'

25-01-2018 07:15
5

De oplossing voor Lior Refaelov ligt mogelijk toch in België. De Israëliër raakt maar niet van de bank bij Club Brugge en is op een zijspoor beland. Hij staat open voor een nieuwe uitdaging. Die ligt mogelijk in ons land.

Het Nieuwsblad meldt dat Standard zijn zinnen heeft gezet op de aanvallende middenvelder. Refaelov werd via zijn makelaar in december al aangeboden, maar nu is de piste-Refaelov toch iets serieuzer geworden voor de Rouches. Club Brugge zelf zou ook niet weigerachtig staan tegenover een transfer.

De Bruggelingen wilden vorige zomer nog minstens twee miljoen euro ontvangen toen Maccabi Tel Aviv aan Refaelov dacht. Het is nog maar de vraag of Club Brugge een hogere of lagere som vraagt wanneer een Belgische club zich meldt.

Op veel speeltijd moet Refaelov alvast niet meer rekenen bij Blauw-Zwart. Hij is de concurrent van Hans Vanaken, maar die mist geen minuut bij Club Brugge. Refaelov speelde twaalf wedstrijden voor Club dit seizoen, daarin was hij goed voor drie assists. Zijn laatste basisplek dateert inmiddels al van 20 augustus.