Oulare blikt terug: Ik begreep al die prikkels van Preud'homme niet zo goed

Oulare blikt terug: "Ik begreep al die prikkels van Preud'homme niet zo goed"

20-01-2018 13:01
1

Obbi Oulare kon zich, voornamelijk door blessures, nog niet volledig doorzetten bij Royal Antwerp FC. Enkele jaren terug diende het jeugdproduct van Club Brugge zich nochtans aan als een enorme belofte, al liep het met Michel Preud'homme niet zo vlot.

De succestrainer van Blauw-Zwart, die aan de slag gaat bij Bordeaux, lanceerde Oulare in het eerste elftal. Mentaal was er echter nog heel wat werk aan de aanvaller. Dat beseft Oulare zelf ook wel. "Misschien als ik terug in de tijd zou kunnen, was ik wel bij Club gebleven. In het begin begreep ik al die prikkels van Preud'homme niet zo goed", vertelt hij in Het Laatste Nieuws

"Hij zat altijd achter mij aan, maar het hielp wel. Ik was altijd ongeduldig. Ik wou spelen, spelen, spelen. Nu ben ik rustiger. De laatste twee jaren waren moeilijk. Misschien beter nu dan later in mijn carrière", bekijkt Oulare het positief. Uiteindelijk zette onze landgenoot de stap naar Watford FC, maar in de Premier League kon hij niet doorbreken. Nu lenen de Engelsen hem dus een jaartje uit aan Antwerp.