'Arsenal heeft binnenkort nieuwe grootverdiener, Braziliaan komt niet'

'Arsenal heeft binnenkort nieuwe grootverdiener, Braziliaan komt niet'

Gepubliceerd: donderdag 18 januari 2018 om 12:09do 18-01-2018 om 12:09

Arsène Wenger acht de kans klein dat de Braziliaanse tienersensatie Malcom naar Londen komt. De twintigjarige baltovenaar van het Franse Bordeaux werd de afgelopen weken gelinkt aan een transfer naar Arsenal.

Wenger heeft volgens Sky Sports bevestigd dat de kans klein is dat Arsenal Malcom in januari gaat halen. De jonge Braziliaan maakte met name indruk tijdens de afgelopen seizoenshelft, waarin hij regelmatig mooie doelpunten maakte. Sindsdien wordt hij regelmatig in verband gebracht met diverse clubs, waaronder Arsenal en Manchester United. 

Wenger heeft ook laten weten dat Mesut Özil bij Arsenal blijft. Een winterse transfer is volgens de Franse manager uitgesloten. Het contract van de Duitser loopt aan het einde van het seizoen af en niets wijst erop dat hij gaat verlengen in Londen. Over een zomerse transfermogelijkheid heeft Wenger zich niet uitgelaten. 

Ondertussen weten Engelse media zeker dat Henrikh Mkhitaryan de overstap gaat maken van Borussia Dortmund naar Arsenal. De Armeniër moet in een deal met Alexis Sanchez worden betrokken, die op het punt staat naar Manchester United te verkassen. Engelse media weten dat Mkhitaryan met twee ton per week de best betaalde speler van Arsenal gaat worden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws