'Transfertarget van Anderlecht maakt zich onmogelijk en mag nu niet weg'

'Transfertarget van Anderlecht maakt zich onmogelijk en mag nu niet weg'

18-01-2018 06:45
5

RSC Anderlecht wil zich deze winter graag versterken met Ognjen Vranješ. De verdediger op zijn beurt wil dan weer heel graag naar het Astridpark komen. Toch is de kans (voorlopig) klein dat Vranjes straks in het Constant Vanden Stockstadion speelt.

 

Momenteel staat Vranjes nog op de loonlijst van AEK Athene, maar bij de Grieken kunnen ze volgens Het Nieuwsblad niet echt lachen met de handelswijze van de speler om een overstap naar Anderlecht af te dwingen. 

Vranjes was woensdag boos dat AEK niet akkoord ging met een aanbieding van Anderlecht. Hij stuurde daarop zijn kat naar de training. Bij de Griekse club schoot die actie in het verkeerde keelgat. AEK wil nu niet meer meewerken aan een transfer.

Aanbieding te laag
AEK is ook niet echt blij met het voorstel dat Anderlecht heeft gedaan om Vranjes naar ons land te halen. Paars-wit wil de Bosniër immers slechts lenen voor een half seizoen. Anderlecht is bereid om daarvoor 250.000 euro te betalen. Die aanbieding vinden de Grieken maar niets. Wil Anderlecht Vranjes toch nog halen, dan zal het een grote inspanning moeten doen. 

Lees ook: Stanciu kan weer lachen, Roemeen komt aan in Praag

No Poll