Clement heeft eindelijk gedroomde versterking: Hij past perfect bij deze club

Clement heeft eindelijk gedroomde versterking: "Hij past perfect bij deze club"

Gepubliceerd: woensdag 17 januari 2018 om 20:32wo 17-01-2018 om 20:32

Philippe Clement zal een gelukkige trainer zijn, want hij heeft zijn gedroomde versterking beet. De transfer van Ibrahima Seck naar Racing Genk is eindelijk in kannen en kruiken.

De verdedigende middenvelder stond helemaal bovenaan het verlanglijstje van Clement. "De supporters zien graag iemand die altijd strijd levert, Ibrahima is zo iemand”, vertelde Clement aan Het Laatste Nieuws. "Niet elke wedstrijd, maar ook elke training. Hij gaat perfect bij deze club passen. Bovendien kan hij door zijn ervaring ook de jonge jongens rond hem onder de vleugels nemen."

De 28-jarige Senegalees wordt van dichtbij gevolgd door Aliou Cissé, de bondscoach van Senegal. Seck hoopt door zijn transfer naar Genk een selectie voor het WK te versieren.  "Het klopt wel dat ik me hier meer in de kijker kan spelen", vertelde de speler daarover. "Presteren bij Genk is misschien wel het begin van nog veel meer. Voor mij is dit op dit moment de ideale club."

Plaats een reactie

donderdag 18 januari 2018 om 08:07
Clement die verklaart dat hij het profiel doorgaf en zeer blij is dat de conde met seck afkwam... serieus?! En dan mag je als beveren-supporter niet gefrustreerd zijn???
Vind ik leuk
Mario_ +1816
donderdag 18 januari 2018 om 19:43
Er staat dat hij nr 1 was op lijstje van Clement... niet wat jij hier aanhaalt.
En het probleem van W Beveren en andere "kleinere" clubs zal ook Genk en de "topploegen" raken wanneer ander ploegen aankloppen ... kijk naar Bailey
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws