De Witte ziet enorme verbetering bij Gent, contractverlenging mogelijk al op komst

  De Witte ziet enorme verbetering bij Gent, contractverlenging mogelijk al op komst

  Gepubliceerd: zaterdag 13 januari 2018 om 20:37za 13-01-2018 om 20:37

  Na de komst van Yves Vanderhaeghe bij AA Gent zijn de resultaten enorm verbeterd. De Buffalo's staan weer in de top zes en de coach krijgt heel wat lof. Dat kan hem ook nog een mooie contractverlenging opleveren.

  Gent heeft volgens voorzitter Ivan De Witte nooit lang moeten nadenken over de komst van Vanderhaeghe. "We hebben Yves Vanderhaeghe vastgelegd na één of twee contacten. Dan ga je voor een stuk voort op wat hij heeft bereikt, maar meer en meer zie ik hem ook zelf aan het werk", vertelt De Witte in Het Nieuwsblad.

  De coach doet het ook bijzonder goed bij Gent. "Ik heb met een aantal belangrijke spelers gesproken en vang goede geluiden op: de spelers voelen zich goed. Ik denk dat Yves zeer goed weet wat hij doet en waarom."

  En een contractverlenging? Die lijkt eraan te gaan komen. "Alles wijst erop dat hij hier volgend seizoen ook trainer is en graag zelfs nog langer." De coach heeft nog een contract tot het einde van volgend seizoen bij Gent, maar dat lijkt dus wel verlengd te gaan worden.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws