AA Gent neemt belangrijke beslissing: Wij zullen dat zelf organiseren

  AA Gent neemt belangrijke beslissing: "Wij zullen dat zelf organiseren"

  Gepubliceerd: zaterdag 13 januari 2018 om 18:30za 13-01-2018 om 18:30

  AA Gent is dit seizoen al drie keer met de neus op de feiten geduwd. Zowel Thomas Foket, Renato Neto als Stefan Mitrovic raakten niet door hun medische tests en liepen zo een transfer mis. Voorzitter Ivan De Witte beseft dat er iets moet gedaan worden.

  Op deze manier krijgt AA Gent natuurlijk een kwalijke reputatie. "Sta me toe om de hartproblemen van Foket als een apart geval te beschouwen, maar we moeten vermijden dat er een perceptie zou ontstaan dat AA Gent bewust de markt op gaat met spelers met een blessurerisico. Dat is niet zo", verduidelijkt hij in Het Nieuwsblad.

  De Witte wil dan ook een nieuw systeem invoeren om zo'n situaties zo veel mogelijk te vermijden. "Als in de toekomst een speler vertrekt, zullen we hem hier eerst aan dezelfde tests onderwerpen als bij de kopende club. We gaan het zorgvuldigheidsonderzoek zelf organiseren."

  Plaats een reactie

  zaterdag 13 januari 2018 om 18:56
  Dat wordt waarschijnlijk ook een mediakermis wanneer de dokters van AA Gent een potentieel vertrekkende speler medisch goedkeuren, maar volgens de mogelijke koper afgekeurd wordt...
  Zal enkel leiden tot extra discussies, lijkt me. En langer aanslepende transferonderhandelingen.
  Vind ik leuk
  VeeDeeVee +15822
  zaterdag 13 januari 2018 om 19:53
  Dat is gewoon puur toeval, meer niet.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws