'Twee Belgische clubs gaan de strijd aan voor Lokeren-middenvelder'

  'Twee Belgische clubs gaan de strijd aan voor Lokeren-middenvelder'

  Gepubliceerd: maandag 8 januari 2018 om 15:40ma 08-01-2018 om 15:40

  Sporting Lokeren is aan een wisselvallig seizoen bezig, vooral aanvallend is er een probleem bij de Waaslanders. Peter Maes gaf al aan dat er deze winter, maar vooral komende zomer, grote kuis zal gehouden worden in de Lokerse selectie. Mogelijk vertrekt zomertransfer Samy Kehli alweer op Daknam, twee Belgische teams tonen interesse.

  Kehli werd deze zomer binnengehaald als dé nummer tien van de Waaslanders, maar hij kon maar zelden overtuigen. Lokeren zoekt een oplossing voor de Fransman en wil hem ritme laten opdoen bij een club uit 1B. Het Laatste Nieuws meldt dat OH Leuven verregaande belangstelling toont in de 26-jarige spelverdeler. Zij willen hem graag huren tot het einde van het seizoen, zonder aankoopoptie.

  Maar er is nog een kaper op de kust, namelijk KSV Roeselare. Schiervelde is geen onbekend terrein voor Kehli, want hij verruilde afgelopen zomer de West-Vlamingen voor Lokeren. Roeselare wil zijn voormalige goudhaantje huren, maar zij zijn wel bereid om een aankoopoptie erbij te nemen.

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +15919
  maandag 8 januari 2018 om 15:49
  Je ziet dat die jongen absoluut goed kan voetballen en hét ziet, maar hij heeft het duidelijk moeilijk om zich aan te passen aan het niveau. Afschrijven doe ik hem nog niet, vandaar dat een uitleenbeurt wel een goede optie is.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws