'Leko laat vijf spelers - waaronder verrassing - gaan tijdens de winterstop'

'Leko laat vijf spelers - waaronder verrassing - gaan tijdens de winterstop'

30-12-2017 07:21
9

In de Jupiler Pro League staat er dit seizoen geen maat op Club Brugge. Ivan Leko behaalt haast wekelijks goede resultaten. De trainer van Blauw-Zwart doet dat vaak met dezelfde spelers. Heel wat jongens zijn daardoor overbodig geworden. Zij mogen dan ook het Jan Breydelstadion verlaten. 

Volgens Het Laatste Nieuws mogen liefst vijf spelers van Club Brugge andere oorden opzoeken. Lior Refaelov is de eerste die weg mag. Dat is geen verrassing. De afgelopen jaren was Rafa - als hij fit was - belangrijk voor Blauw-Zwart. Dit seizoen vervult hij niet meer dan een bijrol. Tijdens de winterstop mag hij definitief vertrekken.

Ook voor Laurens De Bock is er geen plaats meer bij Club Brugge. De voorbije weken maakte de verdediger nog amper minuten bij de A-ploeg. Het was een teken aan de wand. Net zoals Refaelov mag De Bock definitief vertrekken.

Daarnaast wil Club Brugge nog drie jongens uitlenen. Het gaat om Thibault Vlietinck, Helibelton Palacios en Ethan Horvath. Die laatste begon aan het seizoen als vaste nummer één, maar kon niet overtuigen.