De wonderbaarlijke terugkeer naar het Astridpark? Ik MOET terug naar Anderlecht

De wonderbaarlijke terugkeer naar het Astridpark? "Ik MOET terug naar Anderlecht"

26-12-2017 07:15
10

Anthony Vanden Borre leeft nog, zoveel is duidelijk. De gewezen Rode Duivel leek het profvoetbal na een avontuur bij het Congolese Mazembe opgegeven te hebben, maar niet dus. De rechtsachter traint elke dag, meer nog: hij wil terug voetballen. Het liefst zelfs bij zijn club, RSC Anderlecht.

Sinds mei raakte Vanden Borre geen bal meer aan, maar toch is hij klaar om deze winter een nieuwe club te zoeken. "Ja. Ik zit niet ver meer van mijn beste niveau. In het beste geval wil ik begin komende maand al aansluiten bij een nieuwe club, zodat ik de winterstage daar kan meemaken. Dat zou het ideale scenario zijn", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Eigenlijk hoopt het 'enfant terrible' maar op één ding: terug voor zijn Anderlecht spelen. En dat is volgens hem zeker niet onrealistisch. "Je kent me toch? Ik zeg het je klaar en duidelijk: ik kan Anderlecht helpen. Ik kan een versterking zijn, en als ze mij nu in huis halen, zou ik tegen de start van de play-offs op topniveau kunnen zijn", besluit Vanden Borre.