'Stuur Teodorczyk alstublieft naar de psycholoog, hij heeft goalofobie'

'Stuur Teodorczyk alstublieft naar de psycholoog, hij heeft goalofobie'

23-12-2017 06:58
13

RSC Anderlecht haalde het vrijdagavond met enige moeite van AS Eupen. Het werd 1-0 tegen de Panda's, maar de Brusselaars hadden het niet altijd even makkelijk. Zeker Lukasz Teodorczyk niet, die andermaal niet kon overtuigen.

De Poolse spits kreeg opnieuw een kans van Hein Vanhaezebrouck. Bedanken voor het vertrouwen met een doelpunt kon hij niet. Sterker nog, hij miste een open kans voor doel. 'We mogen er zelfs stilaan een fobie voor bedenken, voor zijn angst om te scoren. Goalofobie', klinkt het in Het Nieuwsblad.

Ook het dagblad ziet dat Teodorczyk het enorm moeilijk heeft. 'Stuur hem alsjeblieft eens naar een psycholoog, want het begint echt zorgwekkend te worden. Dit keer kreeg Teo een bal voor een quasi lege goal, maar hij schopte over het leer een gat in de lucht. Zelf stak hij het - terecht? - op het slechte veld.'

De fans schreeuwden toch 'Teo Teo Teo'. Het publiek heeft hem niet opgegeven. 'Ongelofelijk wel dat de fans hem zo blijven adoreren. De Pool is bijna een mascotte geworden, naar wie de mensen komen kijken om hem te zien falen', klinkt het.