Mazzu razend: Ik geloof dat dit Club goed uitkomt voor match tegen Anderlecht

Mazzu razend: "Ik geloof dat dit Club goed uitkomt voor match tegen Anderlecht"

13-12-2017 22:22
15

Felice Mazzu heeft zich in een reactie bij L'Avenir bijzonder kwaad gemaakt over de afgelasting van het bekerduel woensdagavond. De keuze voor de afgelasting trekt de trainer van Sporting Charleroi niet in twijfel, het tijdstip wel.

Normaal moesten Club Brugge en Charleroi woensdagavond een duel uitvechten voor een plekje in de halve finales van de Croky Cup, maar het terrein op Jan Breydel staat compleet blank. Mazzu en co werden echter pas in extremis ingelicht. Dat leidt tot woede. "Niet omdat de ontmoeting verzet is, maar vooral omdat wij pas verwittigd werden om 19u, net toen we met de autobus het stadion in zicht hadden", aldus de coach van de Carolo's. Ondertussen werd dus wel al een nieuw tijdstip gevonden voor de wedstrijd.

"Als het terrein niet bespeelbaar is, dan kunnen we daar akkoord mee gaan. Maar dat we niet enkele uren op voorhand verwittigd worden, is een schande! We hebben heel die weg moeten afleggen voor niks. Dat zijn onnodige trajecten die leiden tot onnodige vermoeidheid. Maar ik veronderstel dat dat Brugge goed uitkomt in het licht van de match tegen Anderlecht op zondag ...", besluit Mazzu cynisch.