Peeters beleeft droomdebuut als 'nieuwe' trainer van Westerlo

  Peeters beleeft droomdebuut als 'nieuwe' trainer van Westerlo

  Gepubliceerd: zaterdag 9 december 2017 om 18:42za 09-12-2017 om 18:42

  Bob Peeters is uitstekend begonnen aan zijn tweede periode bij Westerlo. De Kemphanen konden eindelijk nog eens winnen in het Kuipje. Oud-Heverlee Leuven was het kind van de rekening.

  Na een afgrijselijke 3 op 30 stond Westerlo laatste in 1B, nadat het vorig seizoen ook al degradeerde uit 1A. Westerlo begon deze keer niet slecht en na 19 minuten opende het al de score. Na een mooie aanval tussen Naessens en De Ceulaer kon die laatste afwerken met het hoofd. Op het halfuur leek Corstjens de 2-0 te maken, maar hij scoorde uit buitenspel. Aguemon en Storm dreigden nog voor de bezoekers, maar kwamen niet tot scoren.

  In de tweede helft startte Westerlo opnieuw goed, maar de kopbal van De Ceulaer werd van de lijn gekeerd. Diezelfde De Ceulaer probeerde het wat later opnieuw, maar deze keer was het doelman Gillekens die in de weg stond. Pas in de slotfase kon OHL terug dreigen, maar er werd niet meer gescoord. Westerlo houdt zo de drie punten thuis.

  Westerlo loopt zo terug drie punten weg van Tubeke in de strijd tegen de degradatie. OHL doet opnieuw een slechte zaak in de strijd om de periodetitel.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws