Club Brugge wil maximum in eigen huis behouden: We zullen klaar staan

Club Brugge wil maximum in eigen huis behouden: "We zullen klaar staan"

08-12-2017 14:45
3

Zondag ontvangt Club Brugge in eigen huis Sporting Lokeren. Na de matige prestatie in Eupen wil Blauw-Zwart absoluut de punten thuis houden tegen de Waaslanders. Ivan Leko zet zijn spelers alvast op scherp, hij is dan ook niet tevreden met minder dan de drie punten.

De Kroaat hamert erop dat zijn spelers van bij het begin scherp moeten zijn. In Eupen kregen de Bruggelingen al vroeg het deksel op de neus, dat moet deze keer absoluut vermeden worden. "De spelers die starten moeten er staan vanaf minuut 1. Dat betekent dat je op fysiek, mentaal en tactisch vlak 100% klaar moet zijn voor de wedstrijd", vertelde Leko op de persconferentie.

Toch verwacht Leko allesbehalve een makkelijke partij tegen het team waar hij zelf een drietal jaar actief was. "Lokeren mag je niet onderschatten. Ze hebben kwaliteit en karakter, een gevaarlijke tegenstander. Maar wij hebben het thuisvoordeel en zullen klaar staan zondag", aldus de oefenmeester van Blauw-Zwart.

Club Brugge verloor thuis nog geen enkel punt dit seizoen, het hoopt dan ook deze trend verder te zetten. Tegen Lokeren mist de competitieleider wel enkele spelers, vooral de afwezigheid van Jelle Vossen is opmerkelijk. De aanvaller is nog steeds niet hersteld van zijn blessure die hij opliep tegen Zulte Waregem.