Gent moet nog niet vrezen, publiekslieveling denkt helemaal niet aan vertrek

  Gent moet nog niet vrezen, publiekslieveling denkt helemaal niet aan vertrek

  woensdag 6 december 2017 om 21:31

  Danijel Milicevic werd de laatste jaren al meermaals in verband gebracht met een vertrek bij Gent. Als het van de middenvelder zelf afhangt, vertrekt hij nog niet te snel bij de Buffalo's.

  MIlicevic was de voorbije jaren sterkhouder bij Gent, maar lijkt zijn basisplek zo stilaan verloren te hebben. Yves Vanderhaeghe rekent niet altijd op de middenvelder. De geruchten over een vertrek klinken dus weer. Bijvoorbeeld Charleroi wordt genoemd. Maar Milicevic wil daar (nog) niets van weten.

  "Terug naar Charleroi? Op dit moment voel ik mij goed bij AA Gent, dus ik denk van niet. Ik heb veel respect voor de club, voor Mehdi Bayat en voor het project. Ook voor Felice Mazzi, die volgens mij ‘Trainer van het Jaar’ zal worden”, zegt hij aan Le Grand Débrief.

  Dat hij nu meer op de bank zit, stoort hem niet zo. "Yves Vanderhaeghe vertelde mij dat Kubo meer past in het directe voetbal. Ik ben 31 jaar en ik denk niet meer als iemand van 20 jaar. Bovendien verandert een coach een ploeg die wint niet", aldus de middenvelder.

  Plaats een reactie

  JLo +614
  donderdag 7 december 2017 om 12:40
  Positief nieuws. Een Mili op niveau kan Gent veel bijbrengen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws