'Real Madrid staat op het punt om vervanger van Benzema in te lijven'

  'Real Madrid staat op het punt om vervanger van Benzema in te lijven'

  Gepubliceerd: woensdag 22 november 2017 om 09:00wo 22-11-2017 om 09:00

  Een wisseling van de wacht is aanstaande in de spits bij Real Madrid. Mauro Icardi moet in de zomer de vervanger worden van Karim Benzema. Althans, dat stelt Daniele Massaro.

  "Ik kan je vertellen dat Icardi volgend jaar voor Real Madrid speelt in plaats van Benzema", liet de voormalig aanvaller van Fiorentina, AC Milan en het Italiaanse elftal weten aan Premium Sport. Waar Benzema dit seizoen moeizaam op gang komt, schiet Icardi wel met scherp. De 24-jarige Argentijn van Internazionale was in dertien Serie A-duels goed voor dertien treffers.

  Dat zijn cijfers waar Benzema dit seizoen van kan dromen. De Fransman scoorde pas één keer in de Primera Division. Wel droeg hij dinsdagavond met twee goals bij aan de ruime Champions League-zege van de Koninklijke op APOEL Nicosia (0-6).

  Als Real Madrid werk wil maken van Icardi, lijkt het diep in de buidel te moeten tasten. De goaltjesdief heeft een contract tot medio 2021 in Milaan. La Gazzetta dello Sport denkt dat er honderd miljoen euro voor nodig is om hem los te weken.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws