Vanhaezebrouck wikt en weegt: Als je bij Anderlecht speelt, weet je dat dat kan

  Vanhaezebrouck wikt en weegt: "Als je bij Anderlecht speelt, weet je dat dat kan"

  dinsdag 14 november 2017 om 18:16

  Leander Dendoncker meteen na de aanstelling van Hein Vanhaezebrouck in de defensie geposteerd. Die beslissing was niet populair, aangezien Dendoncker volgens velen de beste verdedigende middenvelder van de competitie is.

  "Leander zette ik achterin toen daar problemen waren omdat Spajic en ook Kara niet altijd inzetbaar waren", vertelde Vanhaezebrouck daarover aan Sport/Voetbalmagazine. Dendoncker verklaarde zelf onlangs uitdrukkelijk dat hij een middelvelder is. "Dat begrijp ik, omdat hij er altijd al speelde, maar volgens mij is het juist dankzij zijn polyvalentie dat hij bij de Rode Duivels zit."

  "Thomas Meunier zei vroeger ook altijd dat hij een schaduwspits was en dat rechtsback zijn plaats niet was. Maar vraag het hem nu eens. Of een middenvelder met Kums, Trebel en Dendoncker wel ideaal is?  Er zijn matchen waarin je ze samen kunt zetten en er zullen er zijn waarin je er één wat rust zult kunnen geven. Als je bij Anderlecht speelt, weet je dat dat kan gebeuren."

  Plaats een reactie

  Lunam +1380
  dinsdag 14 november 2017 om 18:25
  Man 't is precies weer een "Heintjesdag" vandaag.Hijzelf kan er waarschijnlijk niets aan doen maar 't mag ook eens wat meer over andere trainers gaan, hebben er nog in de Belgische competitie, heel veel zelfs bijna per club al een dubbel.
  Vind ik leuk
  CobraX +501
  dinsdag 14 november 2017 om 20:08
  Hoge bomen vangen veel wind.
  Vind ik leuk
  Toca +33047
  dinsdag 14 november 2017 om 18:26
  Naar mijn mening zou Dendoncker een perfecte verdediger kunnen worden. Maar dan moeten ze hem wel kunnen overtuigen. Anders wordt het lastig.
  Vind ik leuk
  dethklok28 +4490
  dinsdag 14 november 2017 om 19:58
  Manchester City had blijkbaar interesse. En ik denk niet dat dat voor het middenveld zou zijn. Guardiola zet graag een verdedigende middenvelder in de verdediging. Helpt bij het uitverdedigen. En het grappige is dat hij ook graag backs als middenvelder zet. Totaalvoetbal eigenlijk he
  Vind ik leuk
  Toca +33047
  dinsdag 14 november 2017 om 20:08
  Ben ik ook van overtuigd dat dat voor de verdediging zou zijn. En werken met guardiola is volgens mij de max. Ben echt benieuwd hoe de toekomst van Leander er gaat uitzien.
  Vind ik leuk
  TP17 +598
  dinsdag 14 november 2017 om 18:51
  Dendoncker moet naar het middenveld, maar dan moet Kums of Trebel uit de ploeg. En die keuze kan Hein niet maken. Je favorietje of de beste speler van de laatste weken...
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Vanhaezebrouck wikt en weegt: "Als je bij Anderlecht speelt, weet je dat dat kan"