Supporters van Club Brugge krijgen pluim: Hij zit diep in hun harten

  Supporters van Club Brugge krijgen pluim: "Hij zit diep in hun harten"

  dinsdag 14 november 2017 om 11:15

  Club Brugge herdenkt vandaag een groot icoon, want Ernst Happel is exact 25 jaar geleden overleden. Zijn zoon Ernst Happel Jr. is verheugd dat er bij Club nog zo veel aan hem wordt gedacht.

  Happel werd met Club drie keer op rij kampioen en haalde ook de finale van Europacup I. Hij maakte van Club dus een échte topclub. "Drie landstitels op rij en het bereiken van twee Europese finales in een relatief korte tijd was misschien wel het grootste huzarenstukje dat mijn vader ooit in zijn trainersloopbaan heeft neergezet. Hij kan het niet meer navertellen, maar ik wil in zijn naam graag zijn spreekbuis zijn", vertelt hij op de officiële website.

  "Hij beleefde een heerlijke tijd in Brugge en ikzelf kom nog altijd met veel plezier terug. Ik voel me er thuis. Binnen enkele weken zal ik enkele dagen aanwezig zijn, om de topper tegen Anderlecht bij te wonen. Ook in eigen land blijft mijn vader veel aanzien genieten. Ik moest de afgelopen dagen heel wat televisiezenders te woord staan en op dinsdag 14 november heeft mijn 34-jarige dochter de eer de aftrap te geven van de interland Oostenrijk – Uruguay in het Ernst Happelstadion in Wenen. Het wordt een kippenvelmoment."

  Happel Jr. is bijzonder blij dat zijn vader nog niet vergeten is. "Het is gewoon geweldig dat mijn vader in alle landen waar hij heeft gewerkt én vooral succesvol was een kwarteeuw na zijn overlijden nog altijd diep in de harten van de supporters geworteld zit. Club Brugge is daar een uniek voorbeeld van."

  Plaats een reactie

  freeman +10944
  dinsdag 14 november 2017 om 11:28
  Met voorsprong de allergrootste trainer ooit in ons land ! Drie titels & 2 Europese finales ..... !
  Vind ik leuk
  Boerken +6830
  dinsdag 14 november 2017 om 12:22
  Een monument !
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Supporters van Club Brugge krijgen pluim: "Hij zit diep in hun harten"