'Mourinho eist meer dan 340 miljoen euro en ligt op ramkoers met Man United'

'Mourinho eist meer dan 340 miljoen euro en ligt op ramkoers met Man United'

08-11-2017 19:53
1

José Mourinho ligt volgens The Sun op ramkoers met Manchester United. De Portugese manager wil versterkingen in de winterse transferperiode, maar de club werkt daar vooralsnog niet aan mee.

Mourinho spendeerde in het eerst anderhalf jaar na zijn aanstelling 340 miljoen euro aan inkomende transfers, maar is nog altijd niet tevreden over zijn selectie. In januari wil hij voor een nieuwe kwaliteitsinjectie zorgen, maar daarvoor heeft hij de medewerking van de clubleiding nodig. Op dit moment hoeft Mourinho nergens op te rekenen.

De starre houding van het United-bestuur stuit Mourinho tegen de borst, meldt The Sun. Vooral in de breedte denkt de manager versterking nodig te hebben. Die gedachte wordt gevoed door de langdurige blessure van sterspeler Paul Pogba.

De onrust bij Manchester United komt op het moment dat Paris Saint-Germain nadrukkelijk aan Mourinho wordt gelinkt. De Franse grootmacht zou in hem de perfecte opvolger van trainer Unai Emery zien. Mourinho gaf onlangs nog aan dat hij niet van plan is van club te wisselen.