Bruggelingen stelden Leko enorm teleur: Ik was erg boos tijdens de rust

Bruggelingen stelden Leko enorm teleur: "Ik was erg boos tijdens de rust"

26-10-2017 09:35
2

Club Brugge is na de goede resultaten van de voorbije weken even van zijn wolk gedonderd. In de Luminus Arena ging het met 2-0 onderuit tegen KRC Genk. Ivan Leko was niet te spreken over de prestatie van zijn jongens.

De Brugse spelers stelden Leko enorm teleur in de eerste helft tegen Genk. "Qua mentaliteit was dit onze slechtste helft van het jaar. Ik was erg boos tijdens de rust", reageert de Kroatische coach in Het Nieuwsblad. Leko greep in en haalde Wesley naar de kant. Een herboren Club kwam uit de kleedkamer.

"Na de rust hebben we dan een echte leider gezien op het veld: tempo, dominantie, kansen. Maar als je vier of vijf goede kansen hebt, dan moet je scoren", blikt hij terug op de officiële website van Club Brugge.

Risico's
Het doelpunt bleef op zich wachten, Leko gooide zowat alle mogelijke aanvallende pionnen op het veld. Het doelpunt viel aan de andere kant. "In de slotfase namen we volop risico’s en viel uiteindelijk het tweede doelpunt."

"Op basis van de volledige wedstrijd zou een gelijkspel terecht geweest zijn, maar zij scoorden twee keer en wij niet. Het belangrijkste is niet wat er gebeurt tussen de twee boxes, wel wat er gebeurt in de boxes. En daar waren we vandaag niet goed genoeg", besluit Leko.