Mechelen kan kiezen: 'Vrije trainers, controverse en ex-speler onder contract'

  Mechelen kan kiezen: 'Vrije trainers, controverse en ex-speler onder contract'

  maandag 23 oktober 2017 om 16:40

  Maandag besliste KV Mechelen om afscheid te nemen van Yannick Ferrera. Achter de Kazerne moeten ze nu op zoek naar een nieuwe trainer. Aan keuze is er alvast geen gebrek.

  Geen Oostende-verhaal
  Eén ding staat nu al vast, KV Mechelen gaat KV Oostende niet achterna. Aan de kust kreeg Yves Vanderhaeghe zijn ontslag, waarna assistent Adnan Custovic – na een tijdelijke periode – definitief mocht overnemen. Achter de Kazerne komen nu ook tijdelijk de assistenten Tom Caluwé, Sven Swinnen en keeperstrainer Jugoslav Lazic aan het roer, maar na drie wedstrijden is hun rijk over. Al weet je in voetbal nooit.

  Vrije trainers
  De kans is dus groot dat KV Mechelen een nieuwe trainer gaat aanstellen. Aan vrije trainers is er op dit moment absoluut geen gebrek. Karel Fraeye, Lorenzo Staelens,  Jacky Mathijssen en José Riga dromen van een nieuwe uitdaging. Daarnaast zijn er ook nog Bob Peeters, Eric Van Meir en Georges Leekens. Die laatste werd de voorbije dagen in verband gebracht met KV Kortrijk, maar die deal zit er niet aan te komen.

  Controverse
  Wie ook nog vrij is, is  AleksandarJanković. Hij verliet vorig seizoen Mechelen om aan de slag te gaan bij Standard. Daar duurde zijn rijk niet lang.  Janković boekte goede resultaten met Malinwa, maar de manier waarop hij vertrok, viel niet goed bij de club. Is alles al vergeven en vergeten?

  Verrassing
  KV Mechelen kan ook nog bij andere clubs iemand gaan halen. Stijn Vreven bijvoorbeeld. Momenteel ligt hij nog onder contract bij het Nederlandse NAC Breda, maar het profiel van de ex-speler past wel perfect wat KV Mechelen nu nodig heeft.

  Wie is volgens jou de ideale trainer voor KV Mechelen? Laat het ons weten in de comments onder dit artikel. 

  Poll

  Wie is de ideale opvolger van Ferrera?

  (755 stemmen)

  Plaats een reactie

  Lord Wenger +14033
  maandag 23 oktober 2017 om 16:48
  Van Meir of Jankovic terughalen. Vreven is ook een optie, maar aangezien die nog een club heeft, zal het wat meer geld kosten.
  [Reactie gewijzigd op maandag 23 oktober 2017 om 16:49]
  Vind ik leuk
  Toca +33102
  maandag 23 oktober 2017 om 17:23
  Denk niet dat Mechelen voor 1 van deze zal gaan hoor.
  Vind ik leuk
  12a34b +618
  maandag 23 oktober 2017 om 20:11
  René!!!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Mechelen kan kiezen: 'Vrije trainers, controverse en ex-speler onder contract'