Vanderhaeghe schudde middenvelder wakker: Zelfs op doel geschoten

  Vanderhaeghe schudde middenvelder wakker: "Zelfs op doel geschoten"

  vrijdag 20 oktober 2017 om 13:15

  Yves Vanderhaeghe is niet slecht begonnen bij AA Gent. Tegen Waasland-Beveren boekte hij meteen de eerste thuiszege van het seizoen. Hij zag dan ook heel wat positieve dingen, zo vertelt hij op zijn persconferentie voor de volgende partij tegen KV Kortrijk.

  "Waarover ik het meest tevreden was tegen W-Beveren? Een heel aantal zaken: we hebben de nul gehouden, Roman Yaremchuk en de andere aanvallers deden het goed.  Dan was er nog een invaller (Kalu) die de match besliste, Simon met twee assists. Ik was ook tevreden dat Andy (Esiti) ballen vooruit gaf en zelfs op doel trapte", aldus Vanderhaeghe.

  Een uitmatch op Kortrijk is niet bepaald een cadeau, al staat Kortrijk ook wel in de kelder van het klassement. "KVK uit is nooit makkelijk. Met hun supporters achter de goal kunnen ze de ploeg vooruit stuwen. Met een zes op zes komen we boven hen. Winst zou natuurlijk ook een vertrouwensboost geven. We recupereren ook terug wat spelers. Foket, Saief en Andrijasevic zijn bijna fit."

  Voor Vanderhaeghe is KV Kortrijk natuurlijk speciaal. Daar begon zijn verhaal als T1 en werd hij uiteindelijk weggeplukt door KV Oostende. "Kortrijk? Ik ben hen heel dankbaar voor de kans die ik er indertijd gekregen heb. We hebben er ook echt een mooi parcours neergezet", klinkt het bij Vanderhaeghe.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Vanderhaeghe schudde middenvelder wakker: "Zelfs op doel geschoten"