Vader Hanni mengt zich in discussie na fluitconcerten richting zoon Sofiane

  Vader Hanni mengt zich in discussie na fluitconcerten richting zoon Sofiane

  woensdag 18 oktober 2017 om 19:22

  Sofiane Hanni heeft het nog niet gemakkelijk gehad bij RSC Anderlecht dit seizoen. De kapitein van paars-wit werd al meermaals uitgefloten en is het zwart schaap van het Brusselse publiek. Zijn vader relativeert.

  Hanni begrijpt dat hij niet al te geliefd is, maar het lijkt hem nauwelijks te raken. "Hij vindt het hoogstens een beetje ambetant om uitgefloten te worden", zegt zijn vader Nordine Hanni in Sport/Voetbalmagazine.

  "Na de match tegen Standard hebben we er twee minuten over gebabbeld en daarna zijn we met twee iets gaan eten. Dat wijst erop dat hij goed kan relativeren. Hij weet dat het een minderheid is en er nog geen grens werd overschreden", klinkt het.

  Keel-en koppijn
  Toch moet het volgens Nordine niet veel verder gaan. "Ik zal mij pas zorgen maken de dag dat ze hem lichamelijk bedreigen of zijn auto beschadigen. Laat die enkelingen dus maar fluiten. Ze zullen er keel- en koppijn aan overhouden."

  Dat ze op zijn zoon fluiten, vindt hij eigenlijk maar belachelijk. "Al vind ik fluiten of schelden een teken van machteloosheid. Iedereen heeft recht op een mening, maar je moet wel met fatsoenlijke argumenten komen", besluit hij.

  Poll

  Wordt Hanni te hard aangepakt door het Anderlecht-publiek?

  (134 stemmen)

  Plaats een reactie

  Prpldynmt +5173
  woensdag 18 oktober 2017 om 20:06
  Sorry, maar Hanni is de kapiteinsband niet waardig want hij is echt geen leider op en naast het veld. En zijn prestaties dit seizoen waren tot nu toe ook niet echt om over naar huis te schrijven, op die ene wonderlijke assist aan Gerkens tegen Mechelen na.
  Vind ik leuk
  Mckenzie +3670
  woensdag 18 oktober 2017 om 20:26
  Hij heeft gelijk. Het zijn nitwits die fluiten. Het helpt de ploeg niet vooruit. Geen respect voor die fluiters. Vrijdag goed voor twee van de vier assists. Vorig seizoen goed voor assists en goals.
  Vind ik leuk
  usaboy +750
  woensdag 18 oktober 2017 om 21:46
  verleden seizoen telt niet meer. Was tot verleden vrijdag lui en arrogant.
  Vind ik leuk
  Boerken +6830
  woensdag 18 oktober 2017 om 22:38
  Heeft hanni zelf de band genomen? Nee !dus zwijg allemaal
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Vader Hanni mengt zich in discussie na fluitconcerten richting zoon Sofiane