Zware beschuldiging aan het adres van Lukaku: “Hij deed het met opzet”

  Zware beschuldiging aan het adres van Lukaku: “Hij deed het met opzet”

  dinsdag 17 oktober 2017 om 08:39

  Romelu Lukaku stond afgelopen weekend even in het oog van de storm. De aanvaller van Manchester United raakte met zijn voet Dejan Lovren in het gezicht. Volgens Lukaku ging het om een onschuldig contact. Het slachtoffer denkt daar anders over.

  "Ik voerde een tackle uit, voelde dat hij boven mij was, maar dat hij ook opzij had kunnen gaan", noteerde Sporza uit de mond van Lovren op de verplichte persconferentie voor Maribor-Liverpool.

  "Eerlijk gezegd denk ik dat hij het met opzet deed. Het was op mijn gezicht. Als het zomaar gebeurde, zou je je verontschuldigen achteraf. Ik zag dat hij nerveus was tijdens de match, dus misschien is dat de reden”, deed Lovren er nog een schepje bovenop.

  Geen schorsing
  Tijdens de match greep scheidsrechter Martin Atkinson niet in. Lukaku hoeft ook geen schorsing te vrezen van de Football Association. Volgens de FA maakte Atkinson de juiste beslissing door Lukaku op het veld te laten. 

  Lovren vindt dat niet erg. "Het gebeurde op het veld en het is voorbij. Ik kan het niet veranderen, niemand kan het veranderen. Dit is niet mijn beslissing. Ik kan niet zeggen dat ik teleurgesteld ben, het is wat het is. We moeten vooruit. Dit hoort bij het voetbal."

  Poll

  Had Lukaku voor de actie rood moeten krijgen?

  (166 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Zware beschuldiging aan het adres van Lukaku: “Hij deed het met opzet”