Zware beschuldiging aan het adres van Lukaku: “Hij deed het met opzet”

Zware beschuldiging aan het adres van Lukaku: “Hij deed het met opzet”

dinsdag 17 oktober 2017 om 08:39

Romelu Lukaku stond afgelopen weekend even in het oog van de storm. De aanvaller van Manchester United raakte met zijn voet Dejan Lovren in het gezicht. Volgens Lukaku ging het om een onschuldig contact. Het slachtoffer denkt daar anders over.

"Ik voerde een tackle uit, voelde dat hij boven mij was, maar dat hij ook opzij had kunnen gaan", noteerde Sporza uit de mond van Lovren op de verplichte persconferentie voor Maribor-Liverpool.

"Eerlijk gezegd denk ik dat hij het met opzet deed. Het was op mijn gezicht. Als het zomaar gebeurde, zou je je verontschuldigen achteraf. Ik zag dat hij nerveus was tijdens de match, dus misschien is dat de reden”, deed Lovren er nog een schepje bovenop.

Geen schorsing
Tijdens de match greep scheidsrechter Martin Atkinson niet in. Lukaku hoeft ook geen schorsing te vrezen van de Football Association. Volgens de FA maakte Atkinson de juiste beslissing door Lukaku op het veld te laten. 

Lovren vindt dat niet erg. "Het gebeurde op het veld en het is voorbij. Ik kan het niet veranderen, niemand kan het veranderen. Dit is niet mijn beslissing. Ik kan niet zeggen dat ik teleurgesteld ben, het is wat het is. We moeten vooruit. Dit hoort bij het voetbal."

Poll

Had Lukaku voor de actie rood moeten krijgen?

(166 stemmen)

Plaats een reactie

Drekovic +6449
dinsdag 17 oktober 2017 om 10:15
Lovre neem een voorbeeld aan Naingolan dat is een speler die uitdeelt maar ook incasseert zonder te gaan zagen als een klein kind en als je daar niet tegen kan moet je niet in een echte mannencompetitie gaan spelen
Vind ik leuk
Patfey +3446
dinsdag 17 oktober 2017 om 19:36
Dik pak comedie van Lovre, en dat heeft de FA ook door.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Zware beschuldiging aan het adres van Lukaku: “Hij deed het met opzet”