De Bruyne steekt op dit moment met kop en schouders boven alle spelers uit''

"De Bruyne steekt op dit moment met kop en schouders boven alle spelers uit''

15-10-2017 10:24
1

Pep Guardiola is dolenthousiast over het optreden van zijn ploeg tegen Stoke City. Manchester City is door een 7-2 overwinning zaterdag de koploper in de Premier League.

Stoke City werd volledig omver geblazen. "We kunnen natuurlijk altijd beter, maar ik kan niet ontkennen dat dit de beste prestatie was sinds ik bij City ben gekomen. Dit is zoals we altijd willen spelen, met veel zelfvertrouwen", zegt Guardiola in Engelse media. Manchester City scoorde nu al 29 keer in acht competitieoptredens.

Kevin De Bruyne vertolkte met twee assists opnieuw een hoofdrol. Guardiola schaart hem inmiddels onder de beste voetballers ter wereld. "Hij is een van de besten, dat is overduidelijk." Overigens kreeg de Spanjaard bijval van Stoke-manager Mark Hughes. "De Bruyne steekt op dit moment met kop en schouders boven alle spelers in de Premier League uit."

Guardiola kan niet wachten op het treffen met Napoli, dat dinsdag op bezoek komt in het Etihad Stadium en ook bekend staat om zijn attractieve spel. "Ik moedig de fans aan om dinsdag naar het stadion te komen, want het wordt een geweldige wedstrijd tussen twee teams met dezelfde speelstijlen."

Lees ook: De Bruyne krijgt verrassende award na match: "Onze appreciatie tonen"