Bailly snoert critici de mond: Ik hoef mij niet te verantwoorden

  Bailly snoert critici de mond: "Ik hoef mij niet te verantwoorden"

  donderdag 12 oktober 2017 om 20:30

  Logan Bailly speelde op een blauwe maanden nog zeven interlands bij de Rode Duivels, maar dat is al lang verleden tijd. Bij Moeskroen moet de inmiddels 31-jarige doelman werken aan zijn carrière. Die leek op gang te komen na een topperiode bij Racing Genk, maar niets was minder waar.

  Bij Racing Genk beleefde Bailly zijn beste tijden. Daarna liep het echter mis. "Racing Genk zal altijd iets speciaals blijven. Ik heb een hobbelig parcours achter de rug, ja. Maar ik wil vooral de goede momenten onthouden", stelt Bailly in Het Laatste Nieuws.

  Met zijn capaciteiten had Bailly natuurlijk een pak hoger kunnen zitten. "Dat ik met mijn talent niet genoeg uit mijn carrière heb gehaald? Het zal wel dat ik bij momenten niet professioneel ben geweest. Misschien heeft me dat dingen gekost, ja. Maar ik vind niet dat ik me hoef te verantwoorden. Ik heb mijn eigen keuzes gemaakt en die zijn voor mijn rekening."

  Bailly had ook een goede reden om voor het zeer bescheiden Moeskroen te kiezen. "Na Celtic kreeg ik véél betere voorstellen dan Moeskroen. Maar ik heb gekozen voor mijn kinderen. Toen mijn vrouw en ik scheidden, was de afstand te groot geworden. Nu zit ik al een stuk dichter bij ze. Voor mij zijn zij het allerbelangrijkste, vandaar ook dat ik mijn privéleven wil afschermen."

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Bailly snoert critici de mond: "Ik hoef mij niet te verantwoorden"