OFFICIEEL: Anderlecht haalt Vanhaezebrouck binnen

OFFICIEEL: Anderlecht haalt Vanhaezebrouck binnen

03-10-2017 10:41
30

Hein Vanhaezebrouck is de nieuwe trainer van RSC Anderlecht. Dat deelde paars-wit dinsdag officieel mee. In het Astridpark tekende de voormalig trainer van KAA Gent een contract van drie seizoenen. 

Vorige week namen KAA Gent en Vanhaezebrouck afscheid van elkaar. Sindsien werd hij gelinkt aan een overgang naar Anderlecht. Paars-wit bedankte eerder René Weiler. Vorige week vrijdag bevestigde Anderlecht dat Vanhaezebrouck in beeld was in het Astridpark, maar dat de trainer bedenktijd vroeg.

Nu is het grote woord er dan toch eindelijk uit. Vanhaezebrouck tekende in het Constant Vanden Stockstadion een contract van drie seizoenen. Dinsdag om 16u wordt de nieuwe trainer aan het publiek voorgesteld. Op VoetbalPrimeur.be zul je hier alles over kunnen lezen. Dan wordt onder meer duidelijk wat er met Nicolas Frutos gaat gebeuren en wie nog in de staf van Vanhaezebrouck gaat zitten. 

Lees ook: Anderlecht-fans reageren verheugd op aanstelling Vanhaezebrouck: ''Eindelijk!''

Woensdag staat Vanhaezebrouck voor de eerste keer voor de groep. Hij zal het wel zonder de internationals van paars-wit moeten doen. Op 13 oktober zit Vanhaezebrouck voor de eerste keer op de bank bij Anderlecht. Dan staat de verplaatsing tegen KV Mechelen op het programma.