Stevige blessure in Gent: 'Leek even buiten bewustzijn'

  Stevige blessure in Gent: 'Leek even buiten bewustzijn'

  zondag 24 september 2017 om 15:36

  Voor Julien De Sart duurde KAA Gent – Zulte Waregem net iets minder dan een helft. Vlak voor de pauze kwam de Essevee-speler onzacht in contact met zijn tegenstander en moest van het veld worden gedragen.

  Echt goed zag De Sart er helaas na het voorval niet uit. De middenvelder leek even het bewustzijn verloren te hebben. Hij bleef heel lang op het veld liggen en na de nodige verzorging bracht men van hem het veld op een brancard. Zijn moeder en vader Jean-François De Sart verlieten meteen de tribune en gingen op zoek naar hun zoon.

  Toen De Sart van het veld ging, klonk op de tribunes vooral applaus. Her en der klonken er ook wat fluitsignalen. De fans van KAA Gent keken al bijna een hele tijd tegen een achterstand aan. Na amper drie minuten kwam Essevee op voorsprong in de Ghelamco Arena.

  Plaats een reactie

  12a34b +600
  zondag 24 september 2017 om 15:56
  Zag er niet goed uit. Hopelijk kan hij snel terug spelen want hij is dit seizoen - op zijn rode kaart tegen Charleroi en blunder tegen Nice na - toch wel 1 van de sterkhouders bij essevee. Sterkte, Julien!
  [Reactie gewijzigd op zondag 24 september 2017 om 15:56]
  Vind ik leuk
  Garland +5194
  zondag 24 september 2017 om 16:08
  Ja, was toch even schrikken. Is nooit goed teken als ze blijven liggen. Sterkte voor die jongen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Stevige blessure in Gent: 'Leek even buiten bewustzijn'