Genk-supporters zijn het kotsbeu: 'Bloed, zweet en tranen!'

  Genk-supporters zijn het kotsbeu: 'Bloed, zweet en tranen!'

  zaterdag 23 september 2017 om 20:00

  Genk geraakte zaterdag niet voorbij rode lantaarn KV Oostende. Het werd 1-1 tegen de West-Vlamingen. Een resultaat dat de Genk-supporters absoluut niet konden aanvaarden.

  De supporters toonden tijdens de wedstrijd meermaals hun frustratie. Wanneer het niet snel genoeg ging, werd er gefloten op de eigen spelers. Bij de 1-1 van KVO schreeuwden de supporters ook om 'bloed, zweet en tranen'. Dat klonk meermaals op het einde van de wedstrijd. Een duidelijk signaal naar het bestuur en de spelers, de Genk-supporters zijn niet tevreden met de gang van zaken.

  Genk begon bijzonder ambitieus aan het seizoen, maar kon na acht speeldagen amper negen punten sprokkelen. Het staat op een achtste plek, al kan het nog enkele plaatsen dalen op het einde van de speeldag. KVO blijft achter met twee punten en een laatste plek.

  Plaats een reactie

  larédo +1455
  zaterdag 23 september 2017 om 20:09
  Nog een trainer waar de dagen van geteld zijn. Zo zie je maar..
  Schoon voetbal is héél aangenaam om naar te kijken maar het moet wel iets opleveren natuurlijk.
  Vind ik leuk
  zaterdag 23 september 2017 om 20:26
  Idd, met balbezit alleen kom je nergens en zelfs dat trok op niks vandaag. Ieder seizoen gaan ze meer en meer achteruit.
  Vind ik leuk
  zaterdag 23 september 2017 om 22:12
  Het was gewoon slecht vandaag. nieuwe trainer die hollander hup eruit.want nu spelen ze zoals een zak pattaten ze kunnen play of 1 al vergeten als het zo verder gaat
  Vind ik leuk
  zaterdag 23 september 2017 om 23:45
  Het is op Stuyvenberg , welkom Yves Vanderhaeghe !!!!!!!!!!!!
  Vind ik leuk
  zondag 24 september 2017 om 01:29
  enige die genk uit dit dal kan halen is het tactisch genie Vercauteren. ga hem dus maar snel halen.
  Vind ik leuk
  zondag 24 september 2017 om 22:27
  En toch, is het een herkenbaar en aangename speelstijl. Eens Pozuelo, Malynovski, Karelis en Uronen terug op niveau zijn. Is KRC niet meer te stoppen, just wait and see. Doorbreek de negatieve spiraal nu eens, wij kunnen niet telkens in een opbouwfase van trainer wisselen. De herkenbare speelstijl zit er nu in, die is aangenaam op te zien. Eens op toerental is dit hetgeen dat ons eindelijk een kampioenschap kan bezorgen. Niet het paniekvoetbal dat de supporters, wij nu weer scanderen. Neem het voorbeeld maar eens van de Antwerp supporters, wat een voorbeeld op gebied van achter je ploeg staan. Wij als supporters zijn nl. ook maar middelmatig tot goed als supporters, toch verwachten wij van onze ploeg en bestuur topprestaties aan de lopende band. Denk daar ook maar even over na, een twaalfde man doet wedstrijden winnen die anders dreigen te verliezen, doet een ploeg naar een hoger niveau tillen. Niet als het goed gaat, als het wat minder gaat zijn wij de belangrijkste schakel en toch vinden wij het nodig te gaan fluiten, te gaan zeuren, klagen. Klote maatschappij
  [Reactie gewijzigd op zondag 24 september 2017 om 22:32]
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Genk-supporters zijn het kotsbeu: 'Bloed, zweet en tranen!'