'Transfer niet voor meteen: Club ontving geen voorstel voor publiekslieveling'

'Transfer niet voor meteen: Club ontving geen voorstel voor publiekslieveling'

01-09-2017 15:12
8

Club Brugge zou zelfs na de transferdeadline nog een belangrijke speler kunnen verliezen. Lior Refaelov zou volgens Israëlische journalisten hebben gezegd dat hij klaar is voor een terugkeer.

De 31-jarige Refaelov is een geliefde speler in Israël, waar hij jarenlang furore maakte bij zijn thuisclub Maccabi Haifa. Nu zou het echter Maccabi Tel Aviv zijn dat hem heel graag wil overnemen. Refaelov zelf heeft ondertussen al gezegd dat hij ja zegt tegen een terugkeer. Club Brugge heeft zijn fiat echter nog niet gegeven.

Club zou nog anderhalf miljoen euro kunnen vangen voor Refaelov, niet slecht voor een relatief oude speler. Het zou de mogelijkheden van coach Ivan Leko echter wel beperken. Die stelt hem momenteel niet op, maar hij is wel nog nuttig als reservespeler. Bovendien werd eventuele vervanger Elton Acolatse net voor de deadline nog verhuurd aan STVV. In Israël is de transfermarkt nog vier dagen open.

Update 15.12: De transfer van Lior Refaelov is niet voor meteen volgens Junior Verbeke, journalist bij Het Nieuwsblad en volger van Club Brugge. Er was geen contact tussen Blauw-Zwart en Maccabi Haifa en bijgevolg was er dus ook geen concreet voorstel voor de publiekslieveling van Club.