Keuze genoeg voor Lestienne: 'Interesse uit drie topcompetities'

Keuze genoeg voor Lestienne: 'Interesse uit drie topcompetities'

25-08-2017 11:50

Maxime Lestienne gaat de Russische competitie naar alle waarschijnlijkheid binnen enkele dagen verlaten. Onze landgenoot mag voor het sluiten van de deadline nog hopen op een overstap naar een absolute topcompetie.

VoetbalPrimeur.be wist u donderdag al te melden dat er veel interesse bestaat voor de flankspeler van Rubin Kazan. De sportief directeur van de Russen bevestigde dat afgevaardigen van meerdere clubs naar Kazan komen om te onderhandelen over Lestienne, die bij het juiste bod mag vertrekken. Rubin Kazan nam Lestienne een seizoen geleden voor tien miljoen euro over van Al-Arabi uit Qatar, maar Lestienne moet het enkel doen met invalbeurten. Daarin heeft hij zich al wel weten te gelden.

Lestienne wordt inmiddels nadrukkelijk gelinkt aan drie clubs: Las Palmas, Fiorentina en Hamburger SV. De interesse van laatstgenoemde club is nieuw. Het Duitse Bild meldt dat Lestienne een kandidaat is om de zwaar geblesseerde Nicolai Müller. De HSV-speler scheurde afgelopen weekend zijn kruisband bij het juichen.