Transfer lonkt voor Lestienne: ''Veel vertegenwoordigers vliegen naar Kazan''

Transfer lonkt voor Lestienne: ''Veel vertegenwoordigers vliegen naar Kazan''

24-08-2017 11:47
Serie A 0 Reacties

Maxime Lestienne is met grote waarschijnlijkheid bezig aan zijn laatste dagen bij Rubin Kazan. Diverse clubs kloppen bij de Russische ploeg aan voor onze 25-jarige landgenoot, zo bevestigt sportief directeur Rustem Saymanov.

Saymanov verwacht dat Lestienne voor het sluiten van de transfermarkt nog verkast, aangezien meerdere teams naar Kazan komen om over de flankspeler te onderhandelen. Kazan is bovendien bereid om te praten over een vertrek. ''Ja, er is veel interesse. Één dezer dagen vliegen vertegenwoordigers van verschillende clubs naar Kazan. Er was al een voorstel van Fiorentina en ook andere partijen zijn serieus. We overwegen aanbiedingen op al onze spelers, zonder uitzondering'', deelde Saymanov mee aan het Russische Business Online.

Lestienne speelt pas één jaar bij Rubin Kazan, nadat voor liefst tien miljoen euro werd overgenomen van het Qatareze Al-Arabi. Hij is echter niet zeker van een basisplaats bij de Russen. Dit seizoen mocht hij twee keer invallen, terwijl hij de overige vijf duels niet bij de selectie zat. Lestienne, voormalig smaakmaker van Club Brugge, wist wel tweemaal te scoren in zijn twee invalbeurten.

Lees ook: 'Club moet niet meer hopen, Lestienne vindt oplossing in het buitenland'

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie