'Pech voor Oostendenaar: Toulouse vindt akkoord met speler van Lyon'

'Pech voor Oostendenaar: Toulouse vindt akkoord met speler van Lyon'

16-08-2017 09:53
1

KV Oostende maakte een dramatische seizoensstart (nul op negen in de competitie) en hoopt in augustus de spelerskern nog wat te verversen. Daarvoor moeten er eerst wat jongens verkassen. Ook Sébastien Siani kon weg, maar dat verhaal lijkt nu toch niet door te gaan.

De Kameroense middenvelder, al jaren één van de sterkhouders bij KVO, stond op het lijstje van Toulouse FC. De club uit de Ligue 1 onderhandelde zelfs met hem, maar heeft uiteindelijk voor een andere optie gekozen, zo blijkt. France Football weet namelijk dat Toulouse een persoonlijk akkoord heeft met Jordan Ferri, een middenvelder van Olympique Lyon.

Hoewel de beide partijen er op clubniveau nog niet uit zijn, lijkt het onwaarschijnlijk dat Siani naar Zuid-Frankrijk zal verkassen. Voorlopig blijft hij dus actief aan de zee. Op zich hoeft Oostende Siani niet kwijt, maar de club van Marc Coucke zou wel graag een nieuwe wind doen waaien door de selectie. Gohi Bi Cyriac vertrok al en ook Yassine El Ghanassy heeft zijn valiezen klaar staan.