Update: 'El Ghanassy legt medische testen af bij ex-club van Guillaume Gillet'

Update: 'El Ghanassy legt medische testen af bij ex-club van Guillaume Gillet'

15-08-2017 16:30
1

Voorlopig is het nog niet het seizoen van KV Oostende. De Kustploeg miste zijn start in de competitie en ligt ook al uit Europa. Nu moet het ook nog vrezen voor een vertrek van Yassine El Ghanassy. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Volgens de krant is El Ghanassy immers in beeld bij FC Nantes. Bij de Franse eersteklasser staat niemand minder dan Claudio Ranieri aan het roer. De Italiaan zorgde twee seizoenen geleden nog voor de stunt van het moderne voetbal door met Leicester City kampioen te spelen in de Premier League.

El Ghanassy staat sinds vorig seizoen op de loonlijst van KV Oostende. De nu 27-jarige winger kwam destijds tranfervrij over van het Noorse Stabaek IF. Aan de kust kwam El Ghanassy onder Yves Vanderhaeghe terug aan de oppervlakte. 

Het is niet zeker of KV Oostende wil meewerken aan een transfer. De ploeg van Marc Coucke wil immers zijn kern samenhouden en opnieuw een gooi doen naar een plaats in Play-Off 1.

Update 16:30 uur: Volgens Het Laatste Nieuws is de transfer van El Ghanassy naar Nantes bijna in kannen en kruiken. De ex-Rode Duivel is volgens de krant intussen vertrokken naar Frankrijk om zijn medische tests af te leggen bij de ex-club van Guillaume Gillet.