Lierse pakt dankzij late treffer alsnog een puntje tegen Beerschot-Wilrijk

13-08-2017 18:00

SK Lierse is zondagavond met de schrik weggekomen tegen Beerschot-Wilrijk. De Pallieters stonden lang op achterstand, maar in de slotfase kon Nico Binst alsnog de gelijkmaker scoren.

In een gelijkopgaande beginfase waren er weinig kansen op het Lisp, maar na een kwartier namen de bezoekers de bovenhand. Aanvaller Placca kreegt twee mooie kansen, maar botste telkens op de vuisten van Lierse-doelman Van Hamel. Beerschot kwam iets over halfweg de eerste helft op voorsprong toen Losada een penalty perfect binnen knalde.

Even later moest de scheidsrechter het spel even stil leggen nadat er tussen beide supportersvakken er vanalles over en weer werd gegooid. Toen de bal terug aan het rollen was, kon Beerschot meteen de score verdubbelen. Na een knappe counter via Messoudi maakte Losada zijn tweede van de avond. Lierse reageerde op slag van rust via Bourdin, die 1-2 scoorde.

Lierse kwam met veel goede moed uit de kleedkamer en ging op zoek naar de gelijkmaker. Die leek er niet meer te komen, tot Binst in de allerlaatste minuut alsnog de 2-2 tegen de netten knalde.