We waren te braaf en moesten het spel ondergaan

  "We waren te braaf en moesten het spel ondergaan"

  zaterdag 12 augustus 2017 om 20:57

  KV Mechelen en KAA Gent konden zaterdag opnieuw niet winnen in de Jupiler Pro League. De twee ploegen speelden tegen elkaar 1-1 gelijk. Na de match gaf Rob Schoofs op de website van zijn ploeg zijn analyse van de de wedstrijd.

  Schoofs ruilde onlangs Gent in voor Mechelen. Maar revanchegevoelens liet hij in zijn reactie achterwege. De middenvelder liet zich enkel uit over het spel van zijn club. Volgens hem begon Malinwa niet goed aan de partij. "Ik denk dat we tevreden moeten zijn met dit punt. Gent kwam sterk voor de dag vandaag en zeker in de eerste helft hadden we het knap lastig. We waren te braaf en moesten het spel ondergaan", aldus Schoofs.

  In de tweede helft ging het volgens hem een pak beter bij KV Mechelen. "Na de pauze kwamen we sterker uit de kleedkamer. De wil was er om de scheve situatie recht te zetten en gelukkig prikte Matthys dan de gelijkmaker."

  Na drie speeldagen telt KV Mechelen amper drie punten. KAA Gent doet het nog minder goed. De Buffalo's pakten tegen Malinwa pas hun eerste punt van het nog jonge seizoen.

  Lees ookVeel strijd, veel kansen en een ingestudeerde vrije trap houden Gent van winst

  Poll

  Haalt KV Mechelen dit seizoen eindelijk Play-Off 1?

  (929 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  "We waren te braaf en moesten het spel ondergaan"