'Club Brugge kan opvallende naam halen voor 3,5 miljoen euro'

'Club Brugge kan opvallende naam halen voor 3,5 miljoen euro'

05-08-2017 12:15
4

Club Brugge kondigde eerder al aan dat er nog beweging komt op transfervlak. Die woorden zou het snel kunnen waarmaken, want een oud doelwit is opnieuw boven water gekomen. Dat meldt Locoxelrojo.

Het gaat concreet om Martin Benitez, een Argentijnse linkspoot. De 23-jarige Benitez speelt al heel zijn carrière bij Independiente, waar hij al sinds 2011 deel uitmaakt van de A-kern. Afgelopen seizoen speelde hij nog 27 wedstrijden voor zijn club, waarin hij weliswaar maar één doelpunt kon scoren.

De eventuele komst van Benitez zou kunnen betekenen dat Anthony Limbombe geen toekomst meer heeft bij Blauw-Zwart. De winger haalde nog niet één keer de wedstrijdkern van Ivan Leko en zou niet in het systeem passen.

Vanuit de entourage van de Argentijn wordt in ieder bevestigd dat hij weggaat. "Wij praten met twee Europese teams, met één team zijn we vergevorderd. Het gaat vooruit, al weet je maar nooit in voetbal. Het idee is dat hij gaat, het team heeft het nodig en hijzelf is akkoord. Hij heeft meer kans om te vertrekken dan vorige keer", klinkt het beslist. Hij zou wel 3,5 miljoen euro moeten kosten.